Vés al contingut
Preguntes freqüents

En què consisteix una sessió de fisioteràpia?

Es realitza una història clínica recollint les dades més importants. Seguidament es fa la valoració pertinent per determinar un diagnòstic, i, d’aquesta manera, s’aplica el tractament que tingui més efectivitat en funció a la lesió i expectatives de la persona.

Quantes sessions puc necessitar?
Cada cas és un món. No hi ha dues lesions iguals. Així doncs, el volum de sessions anirà lligat amb l’evolució que mostri el pacient​​.

He de portar alguna cosa en concret?

Es recomana portar a la primera visita tot tipus de prova diagnòstica, com radiografies o informes de ressonàncies magnètiques, la qual aporta informació que facilita l’orientació diagnòstica de la patologia. A més, sempre que sigui possible és millor dur roba que sigui còmode o d’esport.

Treballes amb mútues?

No. Es prioritza un tractament de qualitat i individual per treballar específicament amb una sola persona i poder oferir el millor tracte possible.

Necessito anar abans al metge?

No és imprescindible, els fisioterapeutes tenim els coneixements i eines suficients per valorar, diagnosticar i tractar qualsevol mena de lesió del sistema musculoesquelètic.

 

Explica’m el teu cas per oferir-te el millor tractament per a tu